Cégünkről

A Nagyzsé Építőipari Szolgáltató Kft. kizárólag magyar tulajdonában lévő építőipari vállalkozás. Ásotthalmi székhellyel és telephellyel rendelkezünk. Az építőiparba  hátunk mögött hagyott egy évtized szakmai tudás megszerzését követően 2018 évben alapítottam meg Cégünket. 

Megrendelői igény szerint vállaljuk építőipari projektek teljes körű lebonyolítását. Vállalkozásunk első meghatározó időszakában a generál kivitelezés volt a jellemző. Nagy örömünkre megrendelői oldal elég széles skálán mozgott, önkormányzatok, oktatási intézmények, CSOK és egyéb támogatási formában építkezni vágyó magánszemélyeknek egyaránt dolgoztunk. A referenciáink között számos munkánkat megtalál a kedves olvasó, látogató.

Magas szakmai ismeretekkel rendelkező szakembereket foglalkoztatunk, a kiváló technikai és technológiai háttér garantálják az elvégzett munka minőségét.

Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink és gyártott termékeink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen és versenyképes árakkal igyekszünk kalkulálni.

Gépparkunk 100%-ban tulajdonunkban lévő, nem lízingelt, nem bérelt eszközök, melynek köszönhetően rövid határidőkkel  végzünk munkákat.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. A legújabb technológiai trendeket és elvárásokat követjük.  Az építőipar meghatározó beszállítóival hosszú távú partnerviszonyt ápolunk. Törekszünk arra, hogy elsősorban magyar beszállítóktól vásároljunk. 

Üdvözlettel:
Réti Norbert
ügyvezető